grilla, babyliss icurl, frisyrproblem?

Här om dagen bjöd jag mina vänner på mat. Caroline blev alldeles hänförd av min godhet och tyckte att jag var pinsam. Eftersom hon inte ville vara sämre själv, blev jag och lars bjudna på grillat hemma hos henne o andreas. Grillbjudningen ägde rum i lördags och var en väldigt trevlig tillställning! Lite mys i lugn och ro, iallafall för 99 procent av de inbjudna. Den där sista procenten utgörs av Sickan i egen hög person.. Hon hade jobbat som ett svin hela veckan och efter ett par cider med alkohol halt 7,0 började man påpeka för henne att hennes ögon pekade åt oilka håll. Jag tittade men kunde inte se något konstigt med Sickans ögon, vilket gjorde att även jag blev beskylld för att ha fel på ögonen och misstankar väcktes om att jag var blind. Efter att ha tittat på fotona jag förevigade kvällen på, börjar jag också fundera på om jag led av väldigt nedsatt syn?  

Sickans ena öga levde ett eget liv

Sen spelade vi "med andra ord". Det spelet va ingen dret! Speciellt inte eftersom att jag vann. Förstod innan att utgången inte kunde bli på annat vis, eftersom jag är sällskapsspelens okrönte konung. Jag hade dock ett litet handikapp i form av att vara lagkamrat med Konstapeln. Han suger på sällskapsspel. Men med mina oslagbara strategegiska drag kammade vi hem en överlägsen seger. Detta var förstås jättejobbigt för Caroline som kunde ha sålt sin själ till djävulen eller sin kropp till Grön för att få vinna. En sådan inlevelse kvinnan hade, har jag sällan skådat! Hon vevade och flaxade och vägrade ge upp. När det väl var över, la hon skulden på sin lag- och livskamrat andreas som under spelets gång drabbades av "kist-ras" och tvingades lämna Caroline i sticket för att sitta på toaletten i ca 45 minuter. Han med den rasade kistan ersattes av en skapligt berusad Fredrik "Freja"Jardeby. Caroline var måttligt nöjd och efter att han avslöjat det rätta ordet för motståndarlaget för 111e gången, var det inga mil ifrån att han fick stryk av ovannämnda.

Freja med spelpåsen i högsta hugg, ciggen i käften bidrog till vissa komunikationsproblem


Caroline: "Låter du mig spela med Freja igen så är lårviken stängd resten av sommaren"

Sickan försökte så gott hon kunde, förlorade stort, men vi älskar henne ändå. Hon för sin del tröstade sig efter förlusten med ännu fler cider för att sedan försvinna spårlöst. Caroline blev den sista som såg henne och då var hon på väg över staketet, utan att märka att staketet stod där. Ytterligare ca 20-30 min senare gick Caroline med Nova för att skita i skogen (Nova är en hund obs!, nova skulle skita i skogen) och blev något förvånad när hon fann sickan liggandes i fosterställning mitt på bakomliggande gräsmatta... Sickans grillkväll tog sitt slut där helt enkelt och igår (söndag) gick mina tankar till henne. Hade sms kontakt med henne, hon bad mig skjuta henne mm, så jag kan ju bara gissa, men troligtvis mådde hon som en överkörd katt. Hon påstod att det var sista gången hon drack alkohol och att hon "inte var annat än en liten skit på jorden" (?? va hon nu menade med det?) 

Sickan och jag innan alkoholen förgiftade henne

Nog om dä! Jag funderar på att klippa lugg?! Grymt trött på min egen spegelbild faktiskt.. Fick ett infall häromdagen och klippte hårtussar hej vilt i badrummet. Det syntes som tur var inte så mycket när jag var klar, men det blev betydligt lättare att kamma genom håret sen. Tack o lov gav jag mig inte på luggen. Får se om jag kan stå emot detta infall eller om det kommer sluta med att jag har en stor fet lugg snart. Jag undrar om det kan vara ett genetiskt arv rakt ner från Kapten Hultman, det där med att vara så facsinerad av att klippa sig själv...Pappa är dock snäppet värre och får sina infall mycket oftare, ofta i samband med att han har ett par öl innanför västen. En gång slutade det riktigt illa för honom, då ringde han i vild panik och bad mig o Konstapeln att komma till honom å göra en skadebedömning. Den synen jag fick när jag kom in i pappas badrum, jag förlåter aldrig mig själv att jag inte hade kamera med, haha! Vi behövde inte inspektera speciellt noggrant för att konstatera att frisyren var bortom all räddning. Hur hade han lyckats? Jo, han skulle ansa lite med hårtrimmern i nacken, men glömt att sätta på distansen (eller vad det heter), så i stället för att få nån cms längd så flintrakade han in på bara huden. Innan han upptäckte sitt misstag hade han hunnit göra ett rejält drag ned från nacken och ca 15-20cm upp på huvudet. Han var förtvivlad, speciellt över hur han skulle kunna gå till affären och vad folk bakom honom i kön på Willys skulle tro. Att bli mobbad på jobbet var också en farhåga. Men han ville verkligen inte hel raka sig, eftersom han var övertygad om att han skulle se ut som en nazist i minst någon månad.  nazist looken kändes inte aktuellt så började vi fundera på andra alternativ. Efter många om och men tog han beslutet att  ansa lite kortare runt om flintranden och göra lite av en over-kammning av kvarvarande hår.  Det blev fint?! Eller inte... hahaha! 

Jag har föresten beställ en babyliss icurl.. någon som provat eller?! Den verkar ju förjävla bra på reklamen?!!

 Häj Häj, hemskt mycke hej!

öhumm..grattis norge!

det gick inge bra för sverige i schlagerfinalen i går.. Inte helt oväntat kanske?! Otippat att det gick bra för Norge, de har väl aldrig vunnit något..

Helgen flög förbi i en väldig fart som vanligt, jag hatar söndagar! Fast ännu mer hatar jag måndagar, och mansgrisar... Det är kvinnans "lott här i livet" att diska, dammsuga, tvätta, passa barn, städa och laga mat! Eller hur va det?

I går var vi på örnäs och röjde för båtplatsen. Lars o Morgan försökte få fyr på högen med ris (storlek med majbrasan) de samlat i hop. Det gick dock inte jättebra.. Hörde fler gånger än jag orkade räkna "om vi hade haft en sån" eller " om vi bara hade en", "om vinden bara".. I bland hällde de på bensin och då flammande elden tillfälligt upp, då fnissade de barnsligt och gottade sig rejält. Sen dog den igen och "om vi bara" drog i gång åter igen. Det är märkligt det där med karlar och eld? Finns det nån med snopp som klarar av att göra upp en brasa utan att bli uppspelt och lyrisk när det flammar upp. Ju större brasa desto bättre! Tror det finns en inneboende pyroman i var och en av dem. Det är väl deras lott här i livet då, medans vi kvinnor står och speglar oss i den blänkande disken och får glädjerus av tvättmedelsdoft...(?)

I fredags hade vi fredags mys. Fredagsmys på Långgatan 43 har ingen snuskig innebörd, inget tafsande framför tv:n eller hångel i sängen. Fredagsmys betyder att vi äter tacos. Någon gång, vid något enstaka tillfälle har det hänt att vi brutit trenden och att ätit ex varma smörgåsar eller räkmackor. Fredagsmys innebär i vilket fall alltid att vi äter något tillsammans. 99% av gångerna tacos. Ibland med mjuka bröd och i bland med hårda. De senaste två gångerna har vi faktist gått ett steg längre, avancerat till att köpa både hårda och mjuka bröd. Varför nöja sig med det ena när man kan få båda? Just den här fredagen var vi tvungena att handla innan fredagsmyset kunde äga rum. Vi gick till ica. Hela familjen. Leia, Konstapeln, jag, Agnes och Prutthunden. Lars höll i sistnämnda jyckens koppel, vilket jag är glad för. När vi kommit så långt att det var dags att gå över övergångstället vid ica kom det ett flertal bilar. De fick stanna för vårt lilla eskipage och Leia är inte snabbast i komunen precis, utan stod kvar på trottoarkanten och synande någonting spännande medans vi andra stod mitt på övergångstället för att vänta in henne. Prutthunden som aldrig förnekar sitt behov av att skita tog tillfället i akt och sket ur sig några rejäla korvar mitt i gatan. Leia hade vid det här laget hunnit över vägen, och Konstapeln stod ensam kvar med prutthunden och bajskorvarna. Vilket dilemma för honom, kunde se hur han våndades! Skulle han ta upp skiten och med detta stanna upp traffiken? Eller skulle han helt enkelt låta skiten ligga och låta bilkön som bildats passera?! (till saken hör det att Konstapeln personligen skulle kunna nacka var och en av de där vandalerna som inte plockar upp efter sin jycke. Antigen nacka dem, eller möjligtvis mata dem med prutten)  Han pratade högt med sig själv och trampade några steg fram och tillbaka. Tillslut tog han ett par steg närmare trottoaren och bilen som var först i tur gasade otåligt förbi. Splatt.. rakt över skiten som blev till ett långt spår över storgatan. Konstapeln skämdes djupt, Leia var förtvivlad och grät en skvätt (man får ju inte bajsa på gatan skrek hon) och Ziri var nöjd över att ha lättat på trycket. Han som körde över skiten kommer förmodligen att vara undrande, vart stanken kommer i från, varför det luktar lik så fort han stiger i och ur sin bil? Vi vet svaret:-)


Lite bilder från helgen



Nu killar det i magen på konstapeln, äntligen ska han få fjutta på

Men värre än så här blev det inte, det syns inte på bilden men bakom högen står Lars och Morgan och skrattar
förnöjt




Over and out

pust..flås..stööön!

hääällo!

Jag har liksom inte orkat skriva i bloggen. Eller jo, orkat har jag. Har bara fått dåligt samvete varenda gång jag ens tänkt tanken att göra det eftersom att jag har betydligt viktigare (=jobbigare) saker att pränta ner. I sann Hultman anda har jag istället skjutit skiten framför mig. En jättebra taktik, som nu har gett mig inte ett, utan hela tre examinations arbeten att skriva klart innan maj månad når sitt slut. Känns toppen.
Hur som helst,  efter att ha mottagit hotfulla logginlägg på min facebook från caroline, så vågar jag inget annat än skriva i bloggen..


Jag var på återträff med mina gamla kamrater från högstadiet i lördags. Tio år sedan, är det vi sprang ut från aulan tillsammans! Helt otroligt..vad fort tiden går!  Högstadiet var en bra period i mitt liv, det är jag otroligt glad för. Många andra beskriver nog högstadiet som den värsta tiden i livet. Man levde liksom i tron om att den lilla plats kallad central skolan var hela världen. I den världen kretsade allt kring oss, allt vi gjorde, allt vi sa, vilka kläder man hade, vem som var fullast på festen, det var det viktigaste av allt. Hade nog inga framtidsutsikter alls.
Nu står (sitter för tillfället) jag här, tio år  senare och kan konstatera att jag faktist blev äldre. Äldre och klokare.. Det trodde man inte då, inte jag iallafall. Det kändes som att jag skulle vara på central skolan, ha samma vänner och samma liv förevigt. Man var liksom "vuxen", vuxen och fullärd. Och alla som inte var av den åsikten, de var flänga och fattade noll! 
Återträffen iaf, det fattades några skulle jag vilja påstå. Vi var bara 15 tror jag. Av ca 120. Snacka om den ultimata uppslutningen. Nix..
Några personer till hade jag önskat dit, jag men annars var de flesta som jag saknat där. Vi hade kul i allafall, det var nästan som "på den gamla goda tiden":-)
Dinkie var förstås i sitt esse den lömska hyndan. Inte nog med att jag fick kånka runt på henne inne på krogen (to much to drink), sen var hon tydligen tvungen att vända på kakan dagen efter. Jag läste hennes blogg och insåg direkt att hon mådde så dåligt över hur full hon varit, men istället för att skriva om sig själv så hade hon kokat i hop lögner och förtal om mig. Ju mer jag läst desto mer hämndlysten blev jag, det måste jag erkänna. Dinkie gjorde nämligen en riktigt miss i bilen, på väg hem från la stada. Efter att ha konsumerat ett X antal mjölkdrinkar var hennes mage inte riktigt vad den borde, full och hämningslös som hon var släppte hon av en riktigt rökare. Vad hon inte tagit med i beräkningarna var att pga av fyllan hade hon inte samma spänst i stjärten som vanligt och med rökaren kom också tillbehör. Som tur var hade vi våtservetter i bilen och dinkie fick stiga av en liten stund, på en trevlig åker. Sen åkte vi hem.
(fortsättning följer under bilderna...)


På bilden ovan blir dinkie utburen av åslund, tyvärr kunde hon pga av medvetslöshet inte närvara hela kvällen. Snäll som jag är, avslutade även jag min kväll, för att fixa skjuts åt oss hem.
Hurvida mina avslöjanden om Dinkie är sanningsenliga eller ej, det är upp till var och en att tolka. Hon började smutskastingen och det är inte första gången.. Tycker hon borde tvingats att inse vid det här laget att hon mött sin överman (kvinna)?!

Nog om detta..
Idag är det "bara" 76 dagar kvar tills vi flyttar! 76 dagar av lång väntan. 76 dagar det är ju nästan en evighet?!
Jag och konstapeln pratar inte så mycket om hur vi ska renovera och göra i ordning längre av någon anledning. Kan vara så att vi insett att det bara leder till ovänskap?! Hmm.. Märkligt att man kan tycka så olika!
När vi skulle flytta ihop i nuvarande lägenheten blev det nästan slutet för vårt förhållande haha. Det värsta störobjektet för husfriden var Konstapelns vedervärdiga, gigantiska plast fikus. Fy fan, jag ryser av bara
ordet" ---plaaaast fiiiiikus"!. Trodde jag hade lagt det trädet bakom mig, men jag nu när jag skrev om det, kan jag känna hur allt rörs upp till ytan igen. Oj, vilka gräl vi hade om det. Konstapeln hade ju "jobbat och slitit i flera år" för att kunna köpa  fanskapet och vägrade att göra sig av med det. Som tur var gick han tillslut med på att lämna ut styggelsen "på foder", varpå Leroy var vänlig nog att ta emot det, på obegränsad tid. Med löfte om att Lars skulle få ta tillbaks det när än han ville. Tycker mig dock ha märkt små tendenser av att Kontapeln fantiserar om att ta tillbaka trädet nu när vi köpt hus. hjälp...
Skulle mina farhågor besannas, att jag kommer hem en dag och möts av den fasansfulla synen, trädet, i mitt hem,  har jag garderat mig och tänkt ut några nödlösningar. Inga av dem innehåller att trädet överlever. En tanke är ju att jag smetar in trädstammen med leverpastej innan jag sticker till skolan. Viktigt för att planen ska fungera är ju att hundarna är ensamma hemma. Ni får själva föreställa er resultatet av detta. En annan lömsk plan är att placera en spegel nära trädet, (det här är lite mer långsökt) och att jag står där varje morgon och sprayar mitt hår. Enligt mina beräkningar borde trädet inom en ganska snar framtid vara brandfarligt. Det är då jag placerar ut en eller två ljusstakar med stearinljus/värmeljus i närheten av helvetet. Förhoppningsvis kommer trädet att självantända om ljusen tänds och trädet är placerat tillräckligt nära dem. Viktigt då, är ju att jag också har en brandsläckare eller dylikt så att jag kan släcka elden så snart jag ser att trädet är tillräckligt förkolnat för att vara bortom all räddning. Tror den planen är en sista utväg. Det tredje alternativet är ganska simpelt, det går ut på att jag själv, biter, sliter, skär och klipper så mycket jag bara orkar i skiten (trädet) när Konstapeln är på jobbet, och sen skyller jag allt på Ziri när han kommer hem.. Konstapeln har hotat mig vid något tillfälle och sagt att om jag vägrar bo med trädet, så får jag flytta.  Jag kommer ALDRIG att vänja mig vid tanken på att bli rumskompis med en stor jävla plast fikus, om ni undrar varför jag gjort mig besväret att koka i hop ovanstående planer. Värt att tillägga är kanske att jag redan när Leroy tog över trädet, försökte försäkra mig om att det aldrig skulle komma hem igen. Jag försökte muta Leroy med en tusenlapp för att förstöra trädet och säga att det hänt en olycka. Synd bara att han vägrade.


I går var jag på kyrkis med Leia, mamma och Rasmus. Det var sommaravslutning. Mamma och Rasmus kom hem till mig innan, vi hade ju bestämt att vi skulle ta följe de där tre metrarna till kyrkan. Jag satt på toaletten i godan ro när mamma kom. Ohyfasd som hon är ställde hon sig i dörröppningen och gluttade på mig. Det var ok tyckte jag, hon pratade ju samtidigt. Sen kom Rasmus också, då börjde jag känna mig som en apa i bur på zoo å skrek åt dem att:
jag kan väl för fan få torka mig i fred iallafall?! Det fick jag. Men mamma blev sur, och påstod att jag var på dåligt humör. Jag tror det var hon som blev på dåligt humör eftersom att hon inte fick glutta mer. När vi om till kyrkan skulle vi sjunga allihop, "den sommartid nu kommer". Leia satt i mitt knä så jag tänkte vara ett gott fördömme och började sjunga högt och ljudligt. Faktum är att jag sjöng så högt jag kunde, både ljudmässigt och tonmässigt. Tyvärr uppskattades inte min skönsång, ungen i raden framför vände sig om och stirrade, Leia skrattade så hon spottade mig i fejset och mamma fräste åt mig att hålla käften. Säkert för att hämnas att jag skrek åt henne när hon skulle glutta. När vi sjungit klart gick vi ut på kyrkans gräsmatta och tittade på teater. Det handlade en prins som skulle rädda en prinsessa från draken. Draken spelades av en stor hårig hund. Trist för barnen som satt i raden längst fram... Draken var nämligen sugen på deras korvar! Han gjorde därför en liten avstickare från "scen" för att stjäla från barnen. Han glufsade i sig säkert 2 korvar innan de fick stopp på honom, haha! De var kul tyckte jag. Men så har jag alltid varit skadeglad också..

häääj!

kontaktannons eller?!

hej hej hemskt mycke hej!

I går skrev vi på papprena och fr.o.m 31/7 är vår besöksadress Buresväg 6. Härligt, sex är ju mitt lyckonr oxå....(??)




Efter att vi varit hos mäklaren åkte vi ner till morsan. Där var, inte helt oväntat, mammas stalker Jossan och hunden med de abnormt stora pungkulorna. Jossan gnällde över sin avsaknad av liv, å mamma försökte trösta med att allt skulle vara så bra om hon bara kunde hitta en kille. Mamma drömmer nämligen om att Jossan ska slå sig till ro, skaffa ett eget liv, bli självständig, och i samband med detta kanske mamma kunde få lite fritid. Fritid från Jossan alltså, och från hunden med de abnorma kulorna. Att mamma föreslog att Jossan skulle skaffa en kille hör inte till ovanligheten. Det är lösningen på de mesta av Jossan bekymmer enligt mamma.
Jossan säger att det inte finns några killar, men jag ser flera stycken varje dag, och utan det manliga könet skulle människorasen onekligen sluta att fortplanta sig, så på den punkten har hon ju fel. Problemet är ju bara att hitta någon som passar henne. Det finns 2 viktiga saker att ta hänsyn till:

1. Han ska stå ut med Jossan
2. Jossan ska stå ut med honom

Två kombinationer som tillsynes inte är helt enkla att få ihop har det visat sig.
För att hjälpa mamma lite på traven, eller Jossan kanske, så tänkte jag härmed utforma en kontaktannons i syfte att hitta en kille som skulle falla jossan på läppen. Känner du att du passar in på nedstående beskrivning tveka inte att höra av dig till min mail: [email protected] (passar du in på jossans typbeskrivning kommer jag troligvis att sortera dig till skräpmailen, men är ändå alltid trevligt om det finns intresse för Jossan. Kan i särskilda fall även tänka mig att sälja henne till högstbjudande)
Typbeskrivining nr 1 är en kille som Jossan skulle kunna falla för. Typbeskrivning nummer 2 är en kille som mamma skulle önska att jossan kunde falla för.

Ensam Jossan söker: (typbeskrivning 1)

"Kille, med ett x antal stora, gärna heltäckande tatueringar.
Även piercingar är önskvärt, gärna infödingstylen (så många att skinnet knappt håller)
Du bör vara lite sadistiskt lagd, så att spänningen i förhållandet kvarstår.
Ett par ex i bagaget med psykiska problem är inget hinder då detta brukar ha en tendens att krydda upp vardagen lite för Jossan. Medlemskap i diverse kriminella MC gäng är också ett plus. Har du inget eget MC gäng, men känner folk som är med i ett, kan det i vissa fall vara ok. Undantag kan också göras om du har planer på att bli medlem i ett MC gäng. 
Du ska helst vara fattig, eller möjligtvis rik men extremt snål, Jossan hatar att bli bjuden på saker.
killar som vill bjuda Jossan "på en bit mat" göre sig inte besväret att maila, då hon tycker detta är väldigt pinsamt.
Ett krav som inte går att kringgå är att du älskar vulgära kvinnor, och får inte bli avskräckt för en liten fjärt vid matbordet. Du få inte heller känna dig hotad av Jossans hund som troligtvis har 7 gånger så stora kulor som du själv.
Om du redan har en flickvän kan vara till din fördel, eller åtminstonde en hund.
Du bör inte på någotvis ha ett avvikande utseende, klädstil och defenitiv inget pinsamt dubbelnamn.
Du bör ha ett eget liv, gärna ett jobb utomlands eller dylikt så att Jossan inte behöver se/höra från dig så ofta, intresset brukar annars svalna relativt fort. Knarkproblem är Icke önskvärt!  Du bör vara svensk åtminstone 3 generationer tillbaks".

Jag kan också tillägga att Jossan gillar att åka båt, så en båt är väl plus i kanten. Vi har ju redan en båt i familjen, men eftersom att Jossan har gjort några allvarliga övertramp gällande Konstapelns lagföreskrifter i just den båten, så finns en viss risk att Jossan inte längre kommer få hedra oss med sin närvaro på sommarens utflykter. Hon bör dock ha lärt sig sin läxa och kommer troligtvis inte att varken tappa mat på golvet, gå in med skor, eller skaka av handduken i en båt igen.

desperat mamma söker kille till Jossan: (typbeskrivning 2)

"Ordnat liv, körkort, jobb och allt vad det innebär. Fötterna på jorden och redo att föra den efterhängsena dottern hädan.
Mc-anhängare undanbedes vänligt men bestämt." 


 
Sådär, nu är det väl bara att vänta och se! På bilden ovan kan du beskåda vad som kan bli "kvinnan i ditt liv"

Igår gjorde prutthunden inga "olyckor" inne på hela dagen. Det var helt underbart tyckte jag. I förrgår där emot var det värre. Då fick jag liksom nog.. Droppen var när hon sket inne ca en halvtimme efter att jag lagt mig. Vaknade av att det stank nåt så innihelvete illa.. Då va jag sur! dagen efter var jag så jävla laddad att jag smög på henne var hon än gick. Tog henne på bar gärning när hon pruttade i köket och gav henne på moppo. Efter det hände inga mer olyckor den dagen. Men men.. Nu sitter jag här i skrivande stund och andas skitlukt igen. Pratade med mamma i telefon och fick syn på henne åter igen i action inne i köket. Slängde i från mig telefonen och älgade dit, tog tag i nackskinnet på henne och väste "Nu jävlar hund! Nu blir det blocket för din del om du skiter inne igen!" Sen fick hon begrunda sina synder ute på trappen ett tag. Det där med blocket var ju bara ett tomt hot, men jag får väl hoppas att hon trodde mig och inte lämnar fler bruna presenter åt mig.

Tack å hej Leverpastej!

PMS och ballar av stål...!

Jag har konstaterat att jag lider av svår PMS... Har inte funderat så mycket på det, men vissa dagar i månaden mår jag verkligen skit. Nu har jag börjat att kartlägga det hela. Fyllde i nån kalender på Libresse.se så nu får jag t.om påminnelser på sms när olika perioder drar igång. Hur som helst.. slutsatsen av kartläggningen är i af att jag är en riktig pms kossa. Bra dä, då  har jag ju en ursäkt för att bete mig som ett svin iaf några dagar i månaden. Men det värsta är ju att man blir så depp.. Jag funderar typ på livets mening och dessutom känner jag mig så groteskt ugly! Alltid under mina pmsperioder som jag drar igång bantingsprojekt osv. Hmm..

(P)eriod av extrem fulhet
(M)eningslöshet
(S)vår övervikt

Det är vad förkortningen står för! Eller, det är vad den borde stå för iallafall...

Förutom att jag förtillfället är en PMSkossa så är allt fantastiskt bra! Vi skriver på huspapprena i morgon! TJIOHOOO! Så jäkla skönt. Verkar vara bra grannar också, med barn i Leias ålder.  Tror att konstapeln känner dem sen gammalt i båda grannhusen. Han har dessutom försäkrat mig om, att han inte kommer att inleda en otrohets romans med någon av grannarna. Jag försökte få honom att inse att det faktist är standard när man flyttar till ett villa område, men han trodde mig inte... 

Prutthunden Ziri har börjat praktisera på dykeriet. Detta sker med handledning av  AGnes T Svansson ca 2 dagar i veckan. Hittils har det gått jättebra förutom några små incidenter.. Ziri fick nämligen en alldeles egen flytväst i samband med praktikstarten. Någonstans brast tyvärr  komunikationen och det visade sig att Ziri hade missförstått , vad den skulle användas till. Flytvästens huvudsyfte var ju att förhindra ev drunkningsolyckor, medans Ziri hade uppfattat det som att det var en tuggleksak. Något annat hon misstog för tuggleksak var en instruktionsmanual (som kostade ca 600:- och tog månader att få hem).  Igår fick hon uppdraget att fotografera en parkeringsplats inifrån bilen, medans Konstapeln handlade. Tyvärr för Konstapeln och hans 2500 kronors kamera så fick Ziri den inte att fungera. Detta i sin tur ledde till att hon fick ett vredesutbrott på kameran och bestämde sig för att mörda den. När konstapeln kom tillbaka till bilen var det bara smulor kvar. Han tog det dock ganska bra och var väldigt förstående när Ziri förklarade att det ändå var en skitkamera. Någon lön för praktikanten blir det dock inte tal på, inte på ett par månader iallafall. Funderar på att anmäla Ziri till programmet på tv, "ballar av stål". Så kunde man få följa henne varje vecka när hon hittade på nya sattyg att utsätta Lars för. Eldprovet skulle ju bli till sommaren, när hon ger sig lös på hans älskade båt hehe. Kan säga att jag inte skulle ha ballar nog att våga tugga sönder några av Lars tillhörigheter. En eloge till Ziri för detta. Bara hon växer ur det värsta valpiga tror jag dock att hon kommer bli en respekterad och omtyckt medarbetare på Dykeriet.

Praktikanten sitter och solar på arbetstid, i sin föredetta flytväst...


Fick ett mms av Sickan häromdagen, med ovanstående bild bifogad. Trodde nästan hon hade avlidit, har inte sett röken av henne sen hon fått jobb och blev karriärskvinna. Så här stod det: Jag har klippt mig dret kort. Är det fult?
Jag tycker hon blev fin, men elak som jag skrev jag tillbaks att hon såg lite läsbisk ut. Men jag skrev att det var ett skämt sen. (inte för att det är fel att vara läsbisk eller se läsbisk ut heller..) Sickan är ju fin i allt hon, det vet hon nog!

Nån som vet hur man vänder på bilderna?! Skit störigt att de hamnar på sidan..

På återseende/ T

RSS 2.0