Josefine symaskin

Jossan syns inte till alltför ofta i Kil längre. Många undrar varför, många är lättade.
Jag är lite ledsen, jag saknar henne, men jag förstår vad som konkurerat ut mig och hålan hon en gång kallade för hem:


Hon har skaffat en snygg kille!

De var på besök här om dagen. När jag öppnade ytterdörren kände jag inte igen henne utan trodde det var en jultidningsförsäljare. Sen kom jag ju på att det var min lilla syster. Då fick hon komma in. Hoppas det inte dröjer sex veckor till nästa gång.  

lillebror



lillebror har fått i ordning i sitt rum:


hemsnickrad blomlåda och egenhändigt sydda vimplar!



hemgjord mobil ovanför sängen


min blogg

Min blogg är drabbad av misskötsel. Jag vanvårdar den.
Den uppdateras väldigt sällan, och som om inte det skulle vara nog så har Leroy antytt att jag har problem med särskrivningar. Jag skäms förstås. Det där med uppdateringen, det är en gås som ska plockas med Lill-Lars. Angående att jag gärna skriver i sär ord som ska vara sammansatta, så går nog inte det att göra så mycket åt. Möjligen kan jag skicka mina texter till Leroy för rättning innan jag publicerar.

I veckan besökte vi Skara. Destination Sommarland. Det var jag, Leia, Lill-Lars, Konstapeln och Christian a.k.a "dumma dumma Chrille pille." Vi kollade in vädret och lyckades pricka in en av de senaste två veckornas två enda soldagar.  Ett konststycke som tydligen ca 4 miljoner andra svenskar också lyckats med. Att vi inte var de enda som ville bada i Skaras klamydia bassänger (ska det vara ett sammansatt ord? Va? Leroy? ) blev vi varse så snart vi närmade oss Sommarlands insläpp. (se bifogat bildmaterial nedan)
Utöver det groteska antalet människor fanns även ett par miljoner getingar. Jag vevade hysteriskt och skrek så fort de kom i närheten. Konstapeln dumförklarade mig. Getingar sticks ju inte när man står still. När vi nästan var framme vid insläppet efter ca en timmes köande
inträffar följande:

Getingar älskar sött. Skaras största och onskefullaste geting letar därför upp den sötaste personen i folksamlingen. (läs undertecknad)
Jag märker inte att besten har sitt sikte inställt på att förinta mig och står därför still.
Getingen, stor som en flygödla från forntiden, går till attack och trycker sin giftgadd mellan ögonen på undertecknad, som dör på fläcken, av smärtan.
(Det där sista var en lögn, men jag blev faktist stucken i armen)
Tack och lov överlevde jag attentatet. Jag skrek bara könsord i ca 5 minuter och visade den ömma bölden som getingen lämnade kvar, för Konstapeln och Pille varje minut. De hånade mig, inte helt otippat, och upplyste mig om att armen skulle ramla av snart. Tack och lov sitter den kvar. Armen alltså.

När vi kom in på Sommarland var vattenparken det enda som hägrade i huvudet på Leia. Kanske hade det något att göra med vad Pille berättat för henne under bilresan- Att han läst i tidningen att alla poolerna var stängda pga av att man upptäckt kiss i dem... 

Jaja, mysig dag, trots mils långa köer och rabiata getingar. 


lång kö?



leia och världens bästa lekfarbror Chrille Pille står i kö.
Hur kan en sån kille vara singel?
Om du är intresserad av att bli Pilles tjej, skicka ett mail till mig och berätta om dig själv. Han är ganska kräsen, men det är inte jag.
Jag tar gladeligen emot olika typer av gåvor (pengar föredras) för att skicka mailen vidare och (beroende på gåvans storlek)rekomendera dig till Pille.
Jag ser helst han kommer till ett hem fyllt av kärlek. Gärna på landet med närhet till Kil, men i de flesta fall är pengarna viktigare än hemmet. Pille är väldigt snäll och väluppfostrad, men som alla andra varelser av det manliga könet, har han en tendens att vara lite mesig i bland. Med en fast och konsekvent hand kan rätt person säkert få bukt med mesigheten. Förutom att ditt matkonto bör vara obegränsat så är Pille ganska billig i drift. Han behöver absolut inga dyra presenter för att släppa till. Kostnaden för en och annan ryggvaxning kan dock komma att bli aktuell. Även omkostnader för hårfrisörer till Pilles dödagar bör tas med i beräkningarna då han har en lastgammal farsa med Kils fluffigaste frisyr (han behöver också en fru, maila för mer info). Håravfall är inte aktuellt. Detta bör ses som en fördel snarare än nackdel.
Här tjejer har ni en kille som inte kan betecknas som annat än ett fynd. Skynda er att maila mig, märk mailet med Pille söker fru, en sån här kille växer inte på träd.

Gubben på bilden nedan har redan en fru. Hon kan vara ganska besk så stay away..

Kostapeln är fett ivrig och vill gå före alla som köar




Leia tycker livet är toppen 


späd grisen är en sann filosof


darlingarna



Leia och david hasselhoff. Nej vänta nu...det är ju Pille





brum brum

Har inte så mycket att tillkännage, bara några få saker.

1. Det är jävligt skönt att ha körkort.

2. Kostapeln kommer hem idag, han har lyst med sin frånvaro sedan i måndags. Jag har längtat efter honom.

3. Leia har givit Agnes en ny frisyr på ryggen. Jag antar att hon försäkrade Agnes om att alla andra coola hundar har en stor stubbad fläck på kroppen och att det var stentufft innan hon började klippa. Tveksamt till att Agnes skulle ha gått med på att friseras annars.

4. Idag, dagen efter klippningen insåg ovannämnda madamen att Konstapeln snart ska komma hem och upptäcka att Agnes nästan har samma frisyr som han själv.
Leia grinar och ringer till Konstapeln för att bekänna färg samt be om nåd.

6.Sist vi var på Ikea gjorde Konstapeln en livsförändrande upptäckt. Om man håller knappen intryckt i stället för att bara trycka till lite snabbt, på mjukglassmaskinen, så kommer det typ dubbelt så mycket glass. Ville bara dela med mig av det.

7. Jag vill väldigt gärna ha en bil.  


Helgen i stora drag

Den här helgen var ingen vanlig helg, ty båtklubben hade hyrt Hagudden. Sommarens båtfest var ett faktum. 
Jag och Konstapeln hade ungar och hundar med så vi höll oss nyktra och städade. Det var jättemysigt och helgen innehöll inga värre skandaler. Förutom möjligen mutskandalen som Leia var inblandad i. Den gick till som följande:
Leia och Christian var väldigt tjenis och sprang hand i hand stora delar av kvällen. Tyvärr fick vänskapen en rejäl törn när Leia lät sig köpas av en tredje ondskefull part. Erbjudandet om en engångssumma på tio kronor blev för svår att stå emot och i utbyte mot den rejäla hackan förband hon sig att hädan efter, endast benämna Christian med "Dumma dumma Chrille, har ont i sin pille". 

som sagt, annars inga andra skandaler. 

Jo föresten.. Corell berättade om någon han kände som hade bajsat i sjön när han badade. Det inspirerade mig till att dra en rövare om Konstapeln, vilket jag gjorde. Jag sa till Corell att Konstapeln ofta brukade skita i vattnet och sen ta upp korven och kasta i väg den för att slippa få den på sig när han simmade. Corell blev helt förfärad. I morse när jag sminkade mig slog det mig att jag glömde säga att det var ett skämt. Haha. Om ryktet går i Kil, att Konstapeln brukar kasta runt sin egen avföring när han badar i sjön så kom ihåg att det är osanning.


Fru Steen och Leia

Leia och Elicia

Mammas badfis

Caroline pruttmaskin



Cenita försöker komma ikapp johans bonnbränna



spädgrisen mådde gott i skuggan

Johan älskar att vara med på kort som läggs ut på nätet..


leia o mormor

Leia och "dumma dumma Chrille"

Mina ögonstenar


elias o mormor


Fläskmarängen och Agnes T Svansson som hittat sig en hedersplats


 

körkortsinnehavare Hultman

Fy fan vad mitt liv rockar just nu! Jag är så sjukt nöjd, av flera anledningar.

Nr 1. JAG HAR FÅTT KÖRKORT! Kan inte i ord beskriva hur skönt det känns. Det är muppigt att vara 27 år och åka på en fattig vespa från 97. Billigt och miljövänligt, men muppigt. No more muppmoppe för mig, så att säga. Nu kör jag bil i stället, som alla andra coola kilsbor.
Faktum är, jag var så glad att jag var kapabel till att släta av gubben från trafikverket när han sa att körningen var godkänd. Jag gjorde inte det. Jag har ju Konstapeln att tänka på. Han skulle nog inte gilla tanken på att jag hånglades med uppkörningsinspektörn. Jag gick ur bilen och bölade av lycka istället.

Nr2.KONSTAPELN SKA TA SEMESTER I ÅR. Semester för första gången på 9 år. Om en vecka börjar den. Gött för honom. Gött för mig. Vad mycket mysiga saker vi kan göra!  

Nr3. Caroline och Andreas har äntligen fått napp på ett hus. Papprena väntar på att undertecknas sen är de en flytt i från att vara Runnevålsbor. Väldigt bra. De kommer att bo några gator ifrån oss.  Ännu bättre.

Nr4. Givetvis är jag ju mest glad för att förlossningen är överstökad och att den gick bra. Men det säger sig väl självt och behöver ju egentligen inte präntas ner på en lista. Men ändå.. om någon nu trodde något annat…

wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiie!!! :-D


RSS 2.0