ÅH! irriterad!

i dag ringde mäklaren! Det var ju två par till som var intresserade av huset vi vill köpa, så nu har vi väntat i en vecka för att se om de fick lånelöfte eller ej. Ena paret fick inget lån GÖTT! Andra paret ville inte längre köpa huset! Gött dä med!
Men... som vanlig ska inget gå lätt! Nu har det helt plötsligt dykit upp ett par till som ska titta på huset, å de kunde ju förstås inte förän nästa vecka! Så ska de väl ha betänketid dessutom! Jävla svin... Hur länge kan man hålla på å förhala, det kan man ju undra:-(  Det känns som det är väldigt framåtebaka hela tiden! Fattas bara att under den här extra veckan vi får vänta, så dyker det upp ännu fler som ska krångla med fler visningar och väntan på lånelöfte! Då kan det faktist kvitta för vår del tror jag. Lars sa till mäklaren att, antingen så bestämmer vi att vi köper huset här och nu, eller så lägger vi inget bud alls nu. Får se vad som blir bestämt efter detta..

Lite bilder från helgen:-)

Jossan, jättenervös över att åka den hiskliga karusellen, Leia håller stenhårt fast i stången!

Jossan bara skrek och skrek, tillsist fick gubben som körde karusellen stanna den..

Nöjd som aldrig förr över svamp-bob ballongen (som förövrigt kostade 60:- dyrt för en ballong eller?!)

doggsen solar sig... "staffordshire soffterrier"

Båtälskaren från hålan... en sann kärleksaga

Jaha ja... Väntar fortfarande svar från mäklaren! Går som katten kring het gröt skulle man kunna säga. Inspektör Lars misstankar angående såväl fukt som mögel visade sig vara obefogade och äggmöksdoften i trädgården försvann i samband med att Per åkte hem. Därför har vi tänkt vara med i budgivningen. Om den nu kunde börja nångång.. Fast ännu hellre ser jag att den enda budgivningen som kommer att uppstå är när vi lägger vårt bud, å sen ärre liksom klart! Dä vore väl kanon?! Inga fler som vill ha huset, önsketänkande men ändå...  Har lust att ge de som ens funderar på att buda på det en fet käftsmäll och smisk med en två meters talljävel.  De borde fatta att jag behöver huset mest!?

Uhh idag har det varit kallt! Jag längtar så efter sommaren, sommar och båten! Egentligen längtar jag inte så mycket efter själva båten(stackars mig om Lars läser detta), men det är skönt att ha något att göra, mysiga båtutflykter är inte fel! Lars han längtar efter båten, inte båtutflykterna. Fick han bestämma skulle han ha båten ute på gården, så skulle han troligtvis bo där året om. För att slippa tömma kissåbajtanken, så skulle han möjligtvis hedra oss med sin närvaro när han behöver göra sina behov. Dagarna skulle han spendera med att prata med båten, slicka på båten, klappa och smeka den. Att han får myspenis så fort han ser en båt, det tycker han inte är ett dugg konstigt. Vad han inte heller anser höra till kategorin konstigt, är att han har båten som bildspel på datorn varenda kväll.. Så ligger han där i sängen och glor på båten tills han somnar.  Tycker han skulle ha ett bildspel på sin snygga tjej istället!  Förra sommaren frågade jag Lars om han skulle göra slut med mig om jag råkade spränga båten i luften. Först undrade han hur jag menade med "råkade spränga den", men sen påstod han att båten gick att ersätta, och skulle därför inte dumpa undertecknad.  Hmm.. vet inte om jag tror på honom? Tror han skulle köra mig till närmaste soptipp och lämna mig där.
Jag försökte även övertala honom att låta mig köra den, vilket urartade till ett megagräl. Tydligen hade han kört båt sen han var 13, och det var minsann inte "bara" att köra. Nu menade jag inte att jag skulle åka ut själv med båten och kapptävla med den, jag ville ju bara styra.. men men, Lars begrundade saken ett par dagar och sen talade han om för mig, att det kanske var bra om han lärde mig köra båten trots allt, också spekulerade han om alla situationer där det faktiskt var nödvändigt att jag kunde köra båt. En av dem var att han fick en hjärtattack och ramlade i vattnet. Då menade han att det vore ju toppen om jag kunde vända båten i alla fall, så jag kunde plocka upp honom. Mina ambitioner att lära mig, hyste han inga värre förhoppningar om eftersom att han också passade på att berätta, att i nöd situationer är det faktiskt inte så viktigt hur man parkerar sin båt, man kan tydligen till och med ramma en brygga eller köra upp på land om läget kräver det. Good to know:-D



I dag har prutthunden bara skitit inne en gång. Helt fantastiskt!



Min kompis Dinkie har föresten en blogg! Hon har troligen drabbats av storhets vansinne, i söndags hade hon nämligen sin "första frågestund" för sina läsare. Några frågor hade hon fått in, men känner jag henne rätt har hon hittat på dem själv. Min anonyma fråga svarade hon inte på, men hävdade bestämt att hon fattade att det var jag.  Jag undrar vad det var som avslöjade mig?

" är det sant att du kallas dinkie? är det för att du luckter peck? hur ofta behöver du ansa stjärtisgräset för att kunna visa upp dig i bikin utan att dä stecker ut tussar?

Har du en bättre fråga till Dinkie, ställ den i hennes blogg http://www.theresethunell.blogg.se/ Tyvärr tror jag dock att "frågestunden" endast gällde söndagen haha, men det går ju alltid att prova!



Var det någon som såg ballar av stål i går föresten? Jag sket nästan ner mig av skratt när "en jobbig jävel" sprang runt med sin boll! "Boll boll, är det jobbigt när jag bollar på kiosken?" Hoho...

Ähhhhh nu örker jag inte skriva mer! schemat är späckat i kväll! Var god STÖR EJ! Jag drar anledningarna till önskemålet om ostördhet i kronologisk ordning:

Ugly Betty

Desperate Houswifes

Christine


So Long!


morsgrisar är vi allihopa!

I går var jag och konstapel Lars och kikade på ett hus. Vi skulle ju gärna vilja ha ett eget hus, konstapeln och jag. Problemet är ju bara att hitta ett. Eller köpa ett snarare...Nu återstår det att se, om vi får denna kåk eller ej! Under visningen bytte Lars tillfälligt skepnad från konstapel till inspektör och inspekterade allt som inspekteras kunde. Följande fel hittade han:
1. garaget var sönder möglat.
2. efter att ha lyst in med ficklampa och tryckt in så mycket han kunde av kroppen, utan att riskera att fastna, i krypvinden avslöjande han ännu ett misstänkt fall av mögel/fukt i isoleringen. Vidare kunde han även konstatera att det faktist syntes fukt ända in genom väggen
3. Golvet i vardagsrummet sviktade, kanske pga av hans vikt, kanske pga av fukt, eller ev. att det varit en vägg där innan.
4. Det luktade unket i tvättstugan
5. Det luktade unket i trädgården, efter att storebror Per släppt väder.
Dessa fel, speciellt det sistnämda ska vi i morgon, ta dit en snickare för att undersöka hur allvarligt läget är och hur det skall åtgärdas. Snickaren är vår kompis Leroy. Vi vär där igår kväll och frågade om han kunde hjälpa oss, det kunde han. Det var bra tyckte vi. Ziri tyckte också det var jättebra, hon blev så glad så hon lämnade en brun, avlång, stinkade present i hans kök. Hur som helst när Leroy kikat på huset ska vi ta ställning om det bli budgivning från vår sida eller ej!
Jag kunde mest konstatera att jag gillade huset och jag kommer att sörja en stund om vi inte får det. Har dock inga större förväntningar, vi har ju varit på gång ett tag med hus nu, men det skiter sig alltid på nåt vis. Oftast är det så enkelt som att nåt jävla aber bjuder mer än vad vi gör.

I går ringde jag min mamma 6 gånger. Det är inget ovanligt. I snitt ringer jag ungefär till henne 5 gånger om dagen.
Oftast vill jag inget. Jag brukar hitta på en anledning, och sen ringer jag. I går ringde jag först för att se  vad hon skulle göra under dagen. en tvångsmässig rutin jag gör, varje morgon. Sen fick hon vara i fred ett par timmar, sen funderade jag ut en ny anledning att ringa, den här gången ville jag berätta att de tagit bort visningen av huset på fredag, och att den nu bara var på torsdagen. Mamma var säkert skit intresserad?!  tre gånger ringde jag sen för att fråga om hon skulle med på husvisningen. Sen ringde jag efter husvisningen 1 gång för att redovisa hur det varit. I dag har jag bara ringt tre gånger, måste vara rekord! Med detta kan man ju dra slutsatsen att mamma är lite lätt förföljd. Och vad värre är, jag är inte den värsta stalkern hon har. Min syster är mycket värre. Hon leker att hon har flyttat hemifrån, skaffat egen lägenhet och allt, en perfekt täckmantel för vilken mammagris hon är. Den tjocka, feta navelsträngen ligger som en lång kabel mellan storgatan (där J bor) och granvägen (där mor bor) och I själva verket får mamma vara glad om Jossan ens sover i sin lägenhet. Mamma brukar ljuga ibland när hon är ledig, för att få vara i fred hemma. Syrran äter frukost, lunch och kvällsmat hos morsan och blir helt hysteriskt när hon inte vet var morsan är. Det blir vi iofs allihop. Åker mamma på någon form av utflykt utan för bostadens gränser, utan att ha meddelat detta och dessutom inte svarar i sin mobil, då går telefonkedjan varm. Är telefonkedjan resultats lös börjar panik ringningen åter igen till mammas mobil, som förövrigt måste vara otroligt välgjord eftersom den inte exploderat än. För ett tag sen gjorde mamma en sån här oanmäld utflykt till bergvik. När hon satte sig i bilen efter ca 2 timmars försvinnande,  och tittade på telefonen hade hon ca 20 missade samtal. Fördelningen av dom var väl ca 14 från Jossan, 2 från Pontus, 2 från mig, och 2 från Lena boy. När vi väl fått tag i henne har hon ofta en utskällning att vänta från minst en av familjemeddlemarna som hade velat följa med på vad hon nu var på. Stackars mamma.. men det positiva är att hon aldrig kommer att behöva bli en sån där stackare man läst om i tidningen, som dör och inte blir hittad på tre månader. Det skulle väl ta oss ca 4 minuter att spåra henne, sen skulle vi dö av sorg och hjälplöshet och begravas ihop klämda i samma kista som henne. Inte lätt att bli av med Hultman barnen precis.. Undrar om hon ammade oss för länge?! 

häj så länge!

www.hemnet.se

Frågesport:

hur många gånger per dag (i snitt) tittar jag på hemnet?

Rätt svar belönas med en vacker fryspåse fylld med härlig luft!

För det är ingen vanlig da hurra hurraaaaa!

För er kännedom!
Till alla er som följt det tragiska öde min förra dosa gick till möte:
Igår ringde jag till boxer tillverkaren Dilog och berättade min fruktansvärda historia. Jag förklarade med gråten i halsen hur mina tvkvällar var förevigt förstörda, om Zirirs ondskefulla dåd och om min sorg. Jag antar att killen i luren kunde känna/förstå min förtvivlan. Idag låg en ny dosa i min brevlåda!!!

Till dig min nya dosa: Jag ska förevigt vårda dig och skydda dig med mitt liv till döden skiljer oss åt.

Till killen som skickade min nya dosa: Jag älskar dig! Kom hit så lämnar jag Lars och gifter mig med dig! ( ta inte det sistnämnda bokstavligt, men ändå, Tack så hemskt möe!)


kiss o bajs.. temat för dagen!

Tänk att det ska va så skoj med kiss å bajs?! eller?
Kändes som hela måndagen gick i det temat!
Det började redan tidigt på morgonen när jag var i skolan. Studiegruppsvis skulle vi redovisa olika språklekar som vi valt ut. En grupp läste upp en berättesle som handlade om jordensskapelse ur asatrons syn. Hur som helst, de läste berättelsen högt och i varje mening fattades ett ord, och då skulle den av oss som lyssnade, som var på tur  fylla i det ordet. Alla försökte seriöst och det var typ.. Midgård låg i en ....(å så sa nån typ skog)... där bodde gudarna som hette...(oden...sa nån) sen när det väl var min tur var det väl typ "å jättarna skapade en jättestor...(fyll i ordet).. var på jag fullföljde den meningen med att svara "en jättestor bajskorv".. Riktig sandlådenivå på mig! Först blev det alldeles tyst men eftersom jag tyckte att jag otroligt rolig kunde jag inte låta bli att fnissa, å så börja tjejjen breve mig å fnittra osv, kiss å bajs är tydligen ganska kul trots allt.

När jag kom hem hämtade jag Leia på dagis, och dagen fortsatte i samma anda. Vi hade ett väldigt givade samtal Leia och jag.. Det löd som följande:


leia:

- kan jag få servett (våtservett)

jag:

- Jaha ok, men bara 1! servetten ska man inte ha att leka med, man ska ha dem och torka sig i rumpen med!

Leia- torka bajen torka bajen torka bajen (x 30)

Leia fortfarande, ytterligare 10 min senare:

-torka bajen torka bajen osv.


Öronproppar, står på inköpslistan

Ett par timmar senare åkte jag till min kära mor, vi satt i soffan och glodde. Då kom min snuskiga bror ut ur sin håla och gjorde entre i vardagsrummet. På sig hade han endast ett par kalsonger och ett färskt knullrufs. Han såg overkligt nöjd ut och förklarade för mamma att han precis fått ett jobb. Han skulle vara testperson och få undersökningar skickade till sig i bland. För detta besvär skulle han få hela 60 svenska riksdaler. Å då snackar vi per undersökning! typ nån i veckan..
Mamma gratulerade Pontus för den nya karriären och för att han troligtvis snart skulle vara näst intill ekonomiskt oberonde. Mamma passade även på att tala om för den nyrike att han såg jävligt lycklig ut. Pontus försäkrade dock om att det inte hade något med alla pengar han skulle tjäna att göra, utan lycklig var han för att han var naken. suck...
Plötsligt kände jag en välbekant doft.. prutthunden Ziri åter igen! Någonstans låg en rykande kabel, det kunde jag konstatera. Med tanke på Pontus nya karriär, tänkte jag att han kanske ville ha ett litet extra knäck vid sidan av så jag erbjöd honom en tjuga för att leta upp skiten och ta upp den. Pontus avböjde men rekomenderade mig vidare till den yngre brodern, Pontus försäkrade mig om att, för hela 20 kr skulle han säkert t.o.m äta upp skiten. Jag gick och tog upp det själv istället. Vet inte riktigt hur jag ska få bukt med bajsandet!! Lite tröttsamt, men hemma är hon iaf så gott som rumsren, det är när man kommer hem till andra som hon inte riktigt förstår tror jag.

Jag hade dessutom mammas bärbara dator i knät, vilket gav mig ytterligare ett tillfälle att utöva min kiss och bajs humor. Det är nämligen så att syster Jossan har msn på den datorn, som olyckligt nog (för henne) loggar in automatiskt när man sätter på datorn. Har inte berättat för Jossi vad jag gjorde än, men jag antar hon läser här..I af, Jossans kompis Emsevik (stod det att han hette iaf) skrev i tron om att det var Jossan..

(kopierade "jossans" samtal från msn):
 
Emsevik säger:
Fick reda på va de va  
Jossan ... säger:
aah
Emsevik säger:
Du visste eller?
Jossan ... säger:
att jag luktar fis?
Emsevik säger:
what?  
Jossan ... säger:
ja har du aldrig märkt det? hela tiden..som ett jävla moln som aldrig lämnar mig
Emsevik säger:
hahaha nej men de stämmer säkert  
Jossan ... säger:
ja jag är helt knäckt..funderar på å gå te doktorn?! kan inte va normal, tjugo år och helt slapp i ringen?!

Sen plötsligt loggades jag ur, antar att det var Jossan som loggade in från en annan dator.

Inne på mammas toa kan man tydligt se att mamma har ett problem som hon säkert funderat mycket på hur hon ska få bukt med. På ett otroligt kreativt sätt har mamma utformat skylten som visas nedan på ett foto. Den uppmärksamme kan se att den uppenbarligen inte funkar så bra, texten på skylten har utsatts för någon form av väta, kan det vara kiss? Snacka om den ultimata typen av trots!? Att pinka på mammas bedjande skylt...


jaja... idag har jag varit på promenad med Sickan å mina vovvar! Med beach 2009 i sikte så fortsätter operation självsvält ett tag till! Urk säger jag bara! Men innan jag beslöt mig för att börja banta så räknade jag ut, att om jag skulle fortsätta gå upp i vikt i samma takt så skulle det ta mig ca 3 år att slicka hundra kilos strecket på vågen. Den tanken gör det ganska lätt att hålla sig för skratt! 

Doggsen blev trötta iallafall:-)


Lunch menyn serverad på en liten assiet (hur fan stavas det?! astjärt??aschett)
en halv potatis och en kassler skiva! Mums!! Sen äter jag ju väldigt mycket frukt oxå..å ett ägg till frukost!Hurra!

Leia fick mos det lyckot!


Zirir var gör sugen å väntade med spänning, om något av ren händelse skulle dimpa ner från bordet!

ilands problematik och lyxbekymmer!

jooo, kan inte fatta att jag glömde skriva om det mest fruktansvärda som drabbat mig på flera veckor! Vet inte riktigt vart jag ska börja, tror jag tar det från scratch, jag och Leia var och handlade på ica. Hundarna hade fått mitt fulla förtroende att vara själva i hemmet.  Väl hemma från min vistelse på ica gjorde jag en hemsk upptäckt!

Min dosa!!!!! Det känns alldeles tomt inom mig varenda gång reklamen börjar, vad fan ska jag zappa med?! Detta innbär jag att jag måste lyfta mina förövrigt alldeles för tunga skinkor från soffan, och byta kanal "manuellt" på boxern... vem fan orkar det?! Skyldig till detta dåd är ingen annan än en liten skamfläck vid namn Ziri... Det värsta är att hon inte ens verkar ha dåligt samvete, hon sabbade mina tvkvällar för en lång tid framöver utan att ens blinka på ett par sekunder skulle jag gissa...funderar än på hur hon ska återgälda mig för detta. Dessa hundar, eller valpar kanske man ska säga.. hon är ju bara 6 månader, men ändå!  Jag fråga lite desperat, Lars om han trodde han kunde laga den, han sa nej och jag dog litegrann inombords. Böööhuuubuhu 

datanörd.. eller inte!

Har just insett mina begränsningar vad gäller webbdesign..Om det ens är rätt ord att använda angående designen av den här tillsynes fattiga bloggen. Får be min kära syster om hjälp, hon kanske kan hjälpa mig att snygga till det lite!
Skamligt efter att ha spenderat mina gymnasiedagar på mediaprogrammet, men men:-S Jag lärde mig mycket annat användbart under gymnasietiden, typ att fullast vinner?! näee.. så är det inte va?

Egentligen undar jag vad den här bloggen ska handla om, och ännu mer undar jag vem i hela friden som ska läsa den?
Vi låter framtiden utvisa det helt enkelt! Kanske händer mig nåt coolt en vacker dag som gör mitt liv super intressant att läsa om!? Idag har det inte gjort det iaf, hänt något super intressant alltså.. Det roligaste va typ att vår lilla prutthund Ziri hade skete i  min sambo Lars bil. Alla som känner min pedantiskte, petnils till sambo förstår att detta var en smärre katastrof för honom. Jag å andra sidan fnissade hejvilt efter att ha mottagit detta bajsbesked via sms. Såg det framför mig, hur Lars satt i godan ro och körde, säkert sjöng han med till någon gammal dansbandsdänga, och plötsligt som en blixt från klar himmel börjar det osa skit! Han tvärnitade säkert och vände sig om mot baksätet, och såg då hur Ziri satt och konkade, hade han haft något hår skulle han säkert slitit av det...Nu vet jag inte om det var så här det gick till, men i min fantasi var det så iaf.

mja ja..i brist på annat, här är lite info om mig!

Namn: Therese (man kan ju ana det på bloggens namn)
Bor: i en fattig komun kallad Kil, här finns absolut inget att se eller göra, men jag trivs bra ändå.
Familj och personer som gör livet värt att leva: Sambon Lars (som jag i största hemlighet kallar för konstapel Lars eller polisen, honom älskar jag oändligt)
Dottern Leia 3 år(busfrö, stönträ, underbar, go och tyvärr en djurplågare av rang men jag älskar henne mest i världen ändå) Har även två ludna barn, den ena värre än den andra- Agnes och Ziri. Båda av rasen staffordshire bullterrier. Jossan, vet jag inte vilken ras hon är av men hon är min obotligt lata, störda men underbara syster) Mamma Stina, (spindeln i nätet, är liksom hela familjens hjärna skulle man kunna säga, ingen gör något utan att fråga mammas råd först..utom möjligtvis Jossan, hon gör allt utan att tänka överhuvudtaget) jag har dessutom tre bröder och en pappa. Pappa heter Thomas, i våra kretsar även känd som kapten Hultman, han är lugnet själv som aldrig jagat upp sig, förutom det är han ofta väldigt rolig, fast det tror jag inte han vet om. Han har alltid schemat fullspäckat?!  Två som icke är att förglömma är väl även mina två vapendragare, Caroline och Sickan. Caroline är i högsta grad en normal människa med båda fötterna på jorden, medans Sickan är ett kapitel för sig. Sickans motto är tala först tänk sen, skulle jag gissa? De är iallafall fantastiska vänner och jag värderar dom högt:-)
Ålder: 15 (+10)
Sysselsättning: lärarstudent och morsa på heltid
Intressen: Förutom det uppenbara som är min familj, pyssla och grejja, jag är en självutnämnd handyman. Tvserier gör dagen värd att uthärda ibland-typ desprate housewifes, Greys osv. Just det, jag gör ju smycken också! www.silversmycken.blogg.se

Thats it för idag! Ska ladda upp lite bilder efter helgens utevistelse med vovvarna!


RSS 2.0